Neşejoy Fashion Line  
Çalışmalarını New York’ta sürdürmekte olan moda elçisi Neşe Tuncay, hayvan dostu tasarımları ile büyük beğeni kazanıyor. Designerliğe annesinin yanında erken yaşta başlayıp, ilerleyen zamanlarda New York'ta giyim imalatı yöneticiliği yaptıktan sonra 2000 yılından itibaren kendi markası üzerine çalışan moda tasarımcısı Neşe Tuncay, Roma, Londra piyasasından sonra, ürünleriyle Amerika butiklerinde de yer almaya hazırlanıyor. Designer Neşe Tuncay özellikle kendisine has tasarımlarla yaratığı ürünlerin, günün her saatinde giyilebilir, kullanılabilir olması pantolon ve etekle uyum sağlaması müşteri kitlesinin bu tür ürünlere ilgisinin artmasına neden oluyor.
Neşe Tuncay, moda devlerinin arasında benzersiz el dikişi, el işlemesi kullanılarak ürettiği kendi imzasını taşıyan ürünlerle sıyrılıp yer buluyor.
Katlanabilir özellikli omuz üzeri kullanılan dinamik, cesur, bonkör dekolte çizgilere sahip yelek türü tasarımlar, gerek etek gerekse pantolon üzerinde kıyafetlere hareket kazandırıyor. Kreasyonun diğer parçaları arasında beğeni ile talep gören, şirin, sempatik kedi izlenimi yaratan çantalar, toplantı, kokteyl ve yemekli balolarda bakışları üzerinde toplayacak kadar cazip görünüyor.
Deri, dantel, tül, ipek, tüy kullanımları ile tamamlanan aksesuarlar kullananda farklılık yaratıyor. Kedi beraberliği hissi taşıyan çantaların, el çantasının yanı sıra uzun ve ince bantlarla omuz üzerinde taşınabilir olması, askılı bluz ve elbiselerle de iç veya dış mekanlarda özgürce kullanma imkanı yaratıyor.
Özellikle doğal görünümlü abartısız natürel görünümlü çantalar, mini etek, derin yırtmaçlı model kıyafetleri giyenlerin oturuş ve kalkışlarda istenmeyen falsoları önlemede de koruyucu olarak tamamlayıcı unsurlar taşıyor.
Askılı ya da kısa kollu bluzlarla birlikte kullanılan işli kolluklar, geniş bilezikler çıplak kollara renk ve hareket kazandırırken kolluklarla giyinen kolların çanta ve omuz üzeri giysilerle bütünleşmesini sağlıyor.

Diğer modeller için tıklayınız: www.nesejoy.com
 
Günün her saatinde giyilebilir, kreasyonun astarsız parçaları hem jean, hem abiye kıyafetlerle kullanılabiliyor.
Çalışanlar için iş çıkışı sonrası yapılan akşam programlarında etek-bluz veya pantalon üzerine omuzlarına koydukları yeleklerle kısa sürede çok şık kıyafetlere bürünebiliyorlar.
Kürk olarak kullanılan bölümlerde av hayvanları postları yerine eti için kesilmiş koyun postları ve derileri kullanılıyor.
 


Deri, Dantel, Tül, İpek kullanımları ile tamamlanan aksesuarlar hafif, estetik ve kullanışlı çantalar farklılık yaratıyor.  

Kollara, bileklere renk ve hareket kazandıran kolluklar, bilezikler kıyafetlerle bütünlük sağlıyor.
Tasarımlar arasında yer alan ürünlerden bilezikler, yelekler 40 Dolar ila 400 Dolar arası fiyatlanıyor.
 

   
 
 
 
© , Sihirlitur'daki tüm yazılar ve fotoğraflar Haluk Özözlü'ye aittir, alıntı yapılamaz, izinsiz kullanılamaz.